Nyitvatartás (CET/Budapest): Sydney: 23:00–07:00 Tokyo: 01:00–09:00 Frankfurt: 08:00–16:00 London: 09:00–17:00 New York: 14:00–22:00Mi az a MetaTrader 4? A MetaTrader 4 a MetaQuotes orosz szoftvercég által fejlesztett kereskedői felület.
Díjmentes valósidejű árfolyam adatokkal demó és éló számlán egyaránt, minden termékhez ami az adott bróker cégnél elérhető. Napjainkban több száz bróker társaság ajánlja ügyfeleinek ezt a kereskedői platformot.
A platformban elérhetőek az alapvető indikátorok, trendvonalak, fibonacci, gann és egyéb ismert technikai elemző eszközök.
Több mint 30 nyelven használható köztük magyar nyelven is.
Nagyon könnyen kezelhető, gyorsan meglehet tanulni a legalapvetőbb dolgokat a programban.


Milyen előnyei vannak? Egyedisége a saját MQL4 program nyelvben rejlik.
A saját program nyelve révén lehetőség adódik indikátorok, expert advisorok, scriptek és egyéb külső alkalmazások fejlesztésére, amely révén teljes szabadságot kapunk elképzeléseink megvalósításához.
Ismerje meg tapasztalt programozók munkáit legyen az egy robot, indikátor vagy script, az MQL4 Community Code Base oldalon megtalál minden fontos fejlesztői információt a MetaTrader 4-hez.
Amennyiben Ön nem tud programozni MQL4 nyelvezetben de szeretné saját elképzeléseit megvalósítani a felületen, legyen az egy indikátor vagy automata robor esetleg egy script, keressen minket elérhetőségeinken!

A felület különlegessége az "egy kattintásos kereskedés" (One-Click trading) megoldás amivel lehetősége nyílik a charton történő célár, veszteség-stop, limit megbízások azonnali mozgatására, egy kattintással. Így nem kell a különféle ablakokon keresztül módosítani egy-egy pozíciót, megbízást.

Másik nagy előnye a közösségi FOREX szignál szolgáltatás (MT4/5 Trading Signals) saját fejlesztésű rendszerén keresztül.
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az Ön számára, hogy más sikeres kereskedők demó vagy élő számláinak eredményeit lemásolhassa!


-Indikátorok:
a felületben alapértelmezettként megtalálható indikátorok.

-Expert Advisors:
a felületre telepíthető automatizált alkalmazások.

-Egyéni indikátorok:
a felületre fejleszthető indikátorok amik az árfolyam múltbeli változását vizsgálják.

-Scriptek:
a felületre fejleszthető script alkalmazások, általában ezek a kereskedést kisegítő alkalmazások (gyors vétel/eladás, pozíció kezelés-zárás).


Milyen eszközökön elérhető? Számos eszközön használható legyen az számítógép, laptop, PDA, Okostelefon, Tablet:

-Client Terminal: PC-re, laptopra telepíthető kereskedői felület, teljes funkció tárházzal.

-Multi Terminal: PC-re, laptopra telepíthető felület, több számla egyidejű kezelésére szolgál (tőke kezelőknek ajánlott).

-PDA: PDA készülékeken történő használat (nem rendelkezik a Client Terminal teljes funkcióival).

-Smartphone: Smarpthone típusú készülékeken történő használatra (nem rendelkezik a Client Terminal teljes funkcióival).

-iPhone, iPad: okostelefonos használatra (nem rendelkezik a Client Terminal teljes funkcióival).

-Android: okostelefonos használatra (nem rendelkezik a Client Terminal teljes funkcióival).

-WebTrader: webalapú használatra, nincs szükség telepítésre, bármilyen böngészőből elérhető.


A PLATFORM menüpont a MetaTrader 4 kereskedői felület bemutatásával foglalkozik, hogy bővebben részletesen is megismerkedjen a felület használatával.

A fenti almenü gombok közül válassza ki, hogy melyik témakörrel szeretne jobban megismerkedni.

PIACFIGYELŐ oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő piacfigyelőről.

MEGBÍZÁSOK oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő megbízás típusokkal kapcsolatban.

FÜGGŐ MEGBÍZÁSOK oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő függő megbízás típusokkal kapcsolatban.

NAVIGÁTOR oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő navigátor ablakkal kapcsolatban.

TERMINÁL oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő terminál ablakról.

CHARTOK oldalon részletes leírást, illusztrációt talál a MetaTrader 4 programban lévő chart használatáról.
Lap tetejére