Nyitvatartás (CET/Budapest): Sydney: 23:00–07:00 Tokyo: 01:00–09:00 Frankfurt: 08:00–16:00 London: 09:00–17:00 New York: 14:00–22:00

Gazdasági hírek

Egyre több utazó szenved kárt a légi közlekedésben szaporodó fennakadások miatt. A légitársaságok gyakran sem a kellő tájékoztatást, sem a jogszerű ügyintézést nem biztosítják.
Megbuktatja-e saját kormányát a szélsőjobboldal és jelenthet-e reális alternatívát a baloldal és a gyengébbik kormánypárt, az Öt Csillag Mozgalom szövetsége? Ez a tét abban az országban, ahol a kormányválság szinte permanens.
Rejtélyes recesszió kerülgeti kívülről a magyar gazdaságot, nem nagyon akar markáns alakot ölteni. Ebből adódóan azt sem könnyű megtippelni, milyen csatornán és kit, mit hogyan talál el. Megpróbáljuk áttekinteni a lehetséges áttételeket.
A világ vezetőinek egy része azon agyal, hogy lehetne megúszni egy újabb válságot, másik része pedig – élén Donald Trumppal – azon ügyködik, hogy kirobbantsa. Ha ez bekövetkezik, a magyar gazdaság aligha marad sértetlen.Forex gazdasági naptár


Live Economic Calendar Powered by Investing.com - The Leading Financial Portal Lap tetejére